Heerhugowijn, biologische wijnen en druiven
Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen

1. HeerHugoWijn staat voor wijnen met karakter.


Wijn is meer dan vergist druivensap. Onze wijnen zijn heerlijk én anders. Althans die overtuiging hebben we zelf. Het zijn wijnen met karakter. Geen niemendalletje of bulkwijnen, maar wijnen met een eigen gezicht. Veel meer dan vergist druivensap dus.

2. HeerHugoWijn staat voor (H)eerlijke wijnen.


Biologische wijnen met respect voor natuur en mens. Dat betekent o.a. fermentatie van druiven op de eigen natuurlijke wilde gisten. Geen gebruik van pesticiden. Natuurlijke bemesting van de wijngaarden. Geen toevoegingen van suiker of enzymen, vislijm of Arabische gom. Ons motto: minder is meer!!! Zo ontstaan wijnen waarbij het respect voor de natuur terug te vinden is in uw glas.

3. HeerHugoWijn biologische gecertificeerde wijnen.


Biologisch is niet altijd logisch. De wijnen, verkocht (en geproduceerd) door HeerHugoWijn, zijn biologisch (soms biodynamisch) gecertificeerd. Dat klinkt logisch, maar is het niet. Wijngaardeniers claimen wel dat ze (zo goed als) biologisch werken, maar grijpen toch stiekem naar de pesticiden. Controle door Biokontroll, Hongarije – Skal Nederland geeft de garantie dat de strenge regels worden nageleefd. Logisch toch?
4. HeerHugoWijn staat voor gezonde prijzen.


Biologische wijnen voor een redelijke prijs. Daar wij onze wijnen zelf maken, of rechtstreeks van de wijnmakers inkopen, hebben onze wijnen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. De prijs is daardoor (meer dan) eerlijk te noemen.

5. HeerHugoWijn staat voor een gezond aanbod van wijnen.


Er is meer dan onze wijnen.  Onze eigengemaakte wijnen zijn natuurlijk onze trots! Naast onze wijnen is er gestart met een selectie, gemaakt van biologische wijnen uit Hongarije. Dit aanbod zal in de toekomst aangevuld worden met biologische wijnen uit andere Europese landen. Geselecteerd op kwaliteit en smaak met steeds dezelfde insteek: (h)eerlijke wijnen met respect voor natuur en mens. voor de natuur.

 

6. HeerHugoWijn staat voor een persoonlijk benadering.


Wijn drinken is een beleving. Een beleving die ik graag met u wil delen. Door niet slechts alleen wijnen aan u te verkopen, maar u ook de mogelijkheid te bieden de wijnen te proeven en te leren begrijpen. Neemt u vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.