Chardonnay Druif

Per 16 kilo (Bijzonder)

Druiven

Wat kunnen we zeggen over de bekenste witte druif ter wereld: Chardonnay. De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak. de wijn heeft veel tropisch fruit met meloen, abrikoos en nectarine. De wijnen hebben bewaarkwalitiet en een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Kortom een prima druif met vele mogelijkheden.

Chardonnay druiven (Bijzonder). Minimale afname 16 kilo Bestelnummer: 1710

Verkoopprijs 2024: 37,28 per 16 kilo. Verwachte leverdatum: rond week 36

Pulp

Per 30 liter (regulier)

Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden ontsteeld, krijgen een schilweking en worden geperst. Dit sap krijgt een voorklaring en wordt gekoeld voor transport. De druivenpulp wordt geleverd in vaten van 32 liter (+/- 36 kilo druiven zijn daarvoor gebruikt. Bulklevering mogelijk.

Bestelnummer 1713, Verkoopprijs 2024: 83,88 per 32 liter. Verwachte leverdatum: rond week 36

Druivensap

Minimum afname 20 liter (Bijzonder)

De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden ontsteeld, krijgen een schilweking en worden geperst. Dit sap krijgt een voorklaring en wordt gekoeld voor transport.
Leverbaar in een jerrycan van 20 liter of we pompen het over per liter in uw vat/jerrycans.

Bestelnummer 1718, Verwachte verkoopprijs 2024: 3,12 per liter. Verwachte levertijd: rond week 36

Scroll naar boven