Chardonnay Druif

Per 15 kilo (Regulier)

Druiven

Wat kunnen we zeggen over de bekenste witte druif ter wereld: Chardonnay. De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak. de wijn heeft veel tropisch fruit met meloen, abrikoos en nectarine. De wijnen hebben bewaarkwalitiet en een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Kortom een prima druif met vele mogelijkheden.

Chardonnay druiven (regulier). Minimale afname 15 kilo
Bestelnummer: 1610 Verkoopprijs 2023: 29,85 per 15 kilo. Verwachte leverdatum: week 37/38

Pulp

Per 30 liter (regulier)

Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden ontsteeld, krijgen een schilweking en worden geperst. Dit sap krijgt een voorklaring en wordt gekoeld voor transport.
De druivenpulp wordt geleverd in vaten van 30 liter). Bulklevering mogelijk.

Bestelnummer 1613, Verkoopprijs 2023: 78,50 per 30 liter. Verwachte leverdatum: week 37/38

Druivensap

Minimum afname 10 liter (regulier)

De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden ontsteeld, krijgen een schilweking en worden geperst. Dit sap krijgt een voorklaring en wordt gekoeld voor transport.
Leverbaar in een jerrycan van 20 liter of we pompen het over per liter in uw vat/jerrycans.

Bestelnummer 1618, Verwachte verkoopprijs 2023: 2,50 per liter. Verwachte levertijd: week 37/38

Scroll naar boven