Heerhugowijn, wijnen en druiven
Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen Heerhugowijn Biologische wijnen

1. HeerHugoWijn staat voor wijnen met karakter.


Wijn is meer dan vergist druivensap. Onze wijnen zijn heerlijk én anders. Althans die overtuiging hebben we zelf. Het zijn wijnen met karakter. Geen niemendalletje of bulkwijnen, maar wijnen met een eigen gezicht. Veel meer dan vergist druivensap dus.

2. HeerHugoWijn staat voor (H)eerlijke wijnen.


Wijnen met respect voor natuur en mens. Dat betekent o.a. fermentatie van druiven op de eigen natuurlijke wilde gisten. Geen gebruik van pesticiden. Natuurlijke bemesting van de wijngaarden. Geen toevoegingen van suiker of enzymen, vislijm of Arabische gom. Ons motto: minder is meer!!! Zo ontstaan wijnen waarbij het respect voor de natuur terug te vinden is in uw glas.

3. HeerHugoWijn wijnen en druiven.


Biologisch is niet altijd logisch. De wijnen, verkocht (en geproduceerd) door HeerHugoWijn, zijn niet meer biologisch gecertificeerd. De kosten van de certificering via Skal waren te hoog voor de omzet. Dat vinden wij jammer maar daardoor is in verhouding tussen product en prijs nog gunstiger. De druiven die wij aankopen van de wijngaarden zijn de zelfde druiven die wij hiervoor kochten alleen hebben niet meer het etiket (of prijskaartje) van biologisch. Druiven verkocht van deze wijngaarden worden aangeboden onder de naam: Bijzonder (BIZ) omdat wij deze druiven nog steeds bijzonder goed en gezond vinden. Wij zijn overigens grote voorstander van certificering en controle. Skal Nederland geeft de garantie dat de strenge regels worden nageleefd. alleen is ons geval iets te duur... Klinkt logisch toch?
4. HeerHugoWijn staat voor gezonde prijzen.


Natuurlijke wijnen voor een redelijke prijs. Daar wij onze wijnen zelf maken, of rechtstreeks van de wijnmakers inkopen, hebben onze wijnen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. De prijs is daardoor (meer dan) eerlijk te noemen.

5. HeerHugoWijn staat voor een gezond aanbod van wijnen.


Er is meer dan onze wijnen.  Onze eigengemaakte wijnen zijn natuurlijk onze trots! Naast onze wijnen is er gestart met een selectie, gemaakt van wijnen uit Hongarije. Geselecteerd op kwaliteit en smaak met steeds dezelfde insteek: (h)eerlijke wijnen met respect voor natuur en mens. voor de natuur.

 

6. HeerHugoWijn staat voor een persoonlijk benadering.


Wijn drinken is een beleving. Een beleving die ik graag met u wil delen. Door niet slechts alleen wijnen aan u te verkopen, maar u ook de mogelijkheid te bieden de wijnen te proeven en te leren begrijpen. Neemt u vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.