Cabernet

Druiven

Heb je het over de Grüner Veltliner, dan heb je het over Oostenrijk. Jonge enthousiaste wijnmakers wisten van de Grüner Veltliner een grootse wijn te maken. De wijn heeft een geur en smaak van groene appels en een wit pepertje geeft de wijn een eigen karakter. Geen wonder dat de Hongaren deze druif ook veel gebruiken voor hun wijnen.
Hele druiven verpakt per 15 kilo in klapkrat. U dient zelf voor emmers of vaten te zorgen bij het ophalen van de druiven)

Bestelnummer: (Bijz) 1920 prijs 26,85 (15 kilo). Verwachte levertijd +/- week 36/37

Pulp

1922 Gruner Veltliner druivenpulp 30l. (Bijz)
Wilt u een iets volwassener wijn hebben met iets meer kleur dan kan druivenpulp de oplossing voor u zijn. De druiven worden gekneusd en deze pulp komt in vaten van 30 liter. U dient de pulp dus zelf nog te persen voor gebruik. Schilcontact zal ongeveer 48 uur zijn als u thuis de pulp meteen uitperst. De pulp is ook zeer geschikt voor het maken van een "orange" wijn.
De druivenpulp wordt geleverd in vaten van 30 liter.

Grüner Veltliner. Bestelnummer 1922, Verkoopprijs: 65,40 per 30 liter. Verwachte leverdatum: week 36/37

Druivensap

Grüner Veltliner druivensap (Bijz)
De Grüner Veltliner is een druif die over het algemeen lucht frisse wijnen oplevert met (groene) appel, soms wat ananas en het bekende pepertje. Kortom een prima druif voor de wijnmaker met.
Grüner Veltliner (Bijz) sap: Minimum afname 10 liter. Te bestellen met jerrycans of overtappen in uw eigen vaten/jerrycans..

Bestelnummer: 1926 Verkoopprijs: 2,50 per liter. Verwachte levertijd: week 36/37

Scroll naar boven