Chardonnay Druif

(Bijzonder) 15 kilo.

Druiven

Wat kunnen we zeggen over de bekenste witte druif ter wereld: Chardonnay. De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak. de wijn heeft veel tropisch fruit met meloen, abrikoos en nectarine. De wijnen hebben bewaarkwalitiet en een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Kortom een prima druif met vele mogelijkheden.

Chardonnay druiven (Bijz). Minimale afname 15 kilo
Bestelnummer: 1710 Verkoopprijs 2023: 32,50 voor 15 kilo. Verwachte leverdatum: week 37/38

Pulp

(Bijz) per 30 liter

De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden met de hand geplukt (als onze druiven!!) enĀ  ontsteeld. De pulp wordt in vaten gedaan en krijgen daardoor een schilweking. Het koeltransport zorgt voor een lichte koeling van de pulp.
De druivenpulp wordt geleverd in vaten van 30 liter). Bulklevering mogelijk.

Bestelnummer 1713, Verkoopprijs 2023: 78,00 per 30 liter. Verwachte leverdatum: week 37/38

Druivensap

(Bijzonder)

De Chardonnay wijnen zijn rond en vol van smaak met fruit zoals meloen, abrikoos en nectarine. Een vleugje eikenhout kan de wijn nog interessanter maken (pas op voor overdosis). Een druif met vele mogelijkheden. De druiven worden ontsteeld, krijgen een schilweking en worden geperst. Dit sap krijgt een voorklaring en wordt gekoeld voor transport.
Leverbaar in een jerrycan van 20 liter of we pompen het over per liter in uw vat/jerrycans.

Chardonnay (Bijz) Bestelnummer 1718, Verwachte verkoopprijs 2023: 3,00 per liter. Verwachte levertijd: week 37/38

Scroll naar boven