Merlot

Druiven

Wijnen gemaakt van de Merlot druif zijn mild en vriendelijk. Deze eigenschappen maken de Merlot zo gewild. In de neus een zweem van rood fruit nergens overdreven in, toch alles aanwezig. In de smaak kersen, pruimen en rode bessen. Solo een volwaardige wijn. Als partner kan merlot aan wijn net die vriendlijke (vrouwelijke) volheid geven.
Dit jaar (2021) wordt de Merlot als pulp in diverse vaten (26,30,60 liter) aangeleverd.

Merlot Prijs: 1,71 per kilo. Levertijd week 40

Pulp 30l (regulier)

Voor omschrijving van de druif zie "Merlot" rode druiven. De druiven worden meteen na het plukken ontsteeld en gekneusd. Voor 30 liter pulp gebruiken we ongeveer 36.5 kilo druiven. Per koeltransport wordt de pulp naar Nederland gereden. In de pulp zitten nog de druivenschillen en de druivenpitten.
De druivenpulp wordt geleverd in vaten van 30 liter (niet in prijs inbegrepen). Hiervan maakt u even ruim 19 liter wijn.

Bestelnummer 1864 Prijs: 1,96 per liter. Verwachte leverdatum: week 40

Druivensap

Grüner Veltliner druivensap (Bijz)
De Grüner Veltliner is een druif die over het algemeen lucht frisse wijnen oplevert met (groene) appel, soms wat ananas en het bekende pepertje. Kortom een prima druif voor de wijnmaker met.
Grüner Veltliner (Bijz) sap: Minimum afname 10 liter. Te bestellen met jerrycans of overtappen in uw eigen vaten/jerrycans..

Bestelnummer: 1926 Verkoopprijs: 2,50 per liter. Verwachte levertijd: week 36/37

Scroll naar boven