Pinot Noir

15 kilo Pinot Noir rode druiven (regulier)

Met de Pinot Noir druif worden grote wijnen gemaakt. De wijnen zijn gemiddeld wat lichter dan de Cabernets. Verfijning zou een goed omschrijving kunnen zijn met een mooie balans tussen zuur, fruit en bescheiden tannine (dunnere schil). De geur en smaak staat bol van de rijpe kersen en rood fruit. U kunt van deze druif zowel lichte zomerwijn, als bewaarwijn maken.
Leverbaar als druif (per 15 kilo verpakt) en druivenpulp (30 of 60 liter).

Bestelnummers 1850 Pinot Noir druiven per (15KG) Prijs: 26,55 (1,77 per kilo). Levertijd week 38/39

30 liter druivenpulp: Pinot Noir (regulier)

Voor omschrijving van de druif zie "pinot Noir" rode druiven. De druiven worden meteen na het plukken ontsteeld en gekneusd. Voor 30 liter pulp gebruiken we ongeveer 36 kilo druiven. Per koeltransport wordt de pulp naar Nederland gereden. In de pulp zitten nog de druivenschillen en de druivenpitten. Prijs druiven 1,67 per kilo.
De druivenpulp wordt geleverd in een vat van 30 liter (vat niet in prijs inbegrepen).

Bestelnummer: 1852 Verkoopprijs: 59,95 per 30 liter druivenpulp. Verwachte leverdatum: week 37/38

Druivensap

Grüner Veltliner druivensap (Bijz)
De Grüner Veltliner is een druif die over het algemeen lucht frisse wijnen oplevert met (groene) appel, soms wat ananas en het bekende pepertje. Kortom een prima druif voor de wijnmaker met.
Grüner Veltliner (Bijz) sap: Minimum afname 10 liter. Te bestellen met jerrycans of overtappen in uw eigen vaten/jerrycans..

Bestelnummer: 1926 Verkoopprijs: 2,50 per liter. Verwachte levertijd: week 36/37

Scroll naar boven